Zwanenveld

Zwanenveld 90-80 H
6538 SC Nijmegen
 
Waar vind ik deze locatie precies?
U vindt de praktijk aan de rand van het Winkelcentrum Dukenburg.
U kunt parkeren onder het winkelcentrum in de parkeergarage of op de parkeerplaats in de 66e straat.
Onze hoofdingang bevindt zich achter de winkel van Blokker, net buiten het winkelcentrum. U kunt ook gebruik maken van onze ingang aan de 66e straat op nr. 66-02. Dit is het laadperron van Blokker.
 
Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 19:00 uur 

 

"Fysiotherapiepraktijk ligt in rustige wijk met voldoende parkeermogelijkheid. Enthousiast, jong, vakkundig team met de nodige humor, waardoor doorzettingsvermogen van patiënt wordt bereikt."

Aad en Nel (Tolhuis)

over Fysiotherapie

"Professionele probleemanalyse bij de intake en een goede aanpak tijdens de behandeling. Fijne begeleiding in een gezellige sfeer."

Michel (Weezenhof)

over Fysiotherapie

"In een ontspannen sfeer lekker inspannen! Doet iedere keer goed, juist omdat de begeleiding vakkundig en vriendelijk is."

Riet (Lindenholt)

over (Medische) Fitness

"Voor revalidatie ben ik nu al een tijd in behandeling bij Fysiotherapie Dukenburg, om onder begeleiding van therapeut Lucas nog zoveel mogelijk restverschijnselen onder controle te krijgen. De behandelaar denkt geweldig met je mee, de sfeer is heel prettig en naast het element deskundigheid is er inmiddels bijgekomen wederzijds respect en aanvoelen, waarbij er best ook plaats is voor een kwinkslag"

Henri (Weezenhof)

over Fysiotherapie

"Deze praktijk (waar ik al heel lang kom) heeft als grootste voordeel dat de mensen die er werken jou zien als mens, niet alleen als patiënt. Ze houden je in de gaten als je sport en helpen je weer op gang als het even niet lukt met gesprekken en behandelingen. Warm aanbevolen!!"

Riet (Tolhuis)

over Fysiotherapie