Nieuwe bekleding fitnessapparatuur locatie Weezenhof

Vernieuwde bekleding fitnessapparatuur locatie Weezenhof....

lees verder

Fysiotherapie Dukenburg officieel Adviespunt van Knap'man

Nu verkrijgbaar bij Fysiotherapie Dukenburg! De Knap’man Compressiebroek; De eerste en enige compressiebroek ter wereld met een wetenschappelij...

lees verder

Nieuwe stagiair fysiotherapie

In de periode van 10 februari t/m 21 juni zal Jari van Ginkel stage lopen bij Fysiotherapie Dukenburg. Jari is 3e jaars student van de opleiding Fysio...

lees verder

Nieuwe praktijklocatie HARA (Meijhorst)

Vanaf 1 januari 2020 zullen meerdere collega's van Fysiotherapie Dukenburg steeds vaker bij HARA Fit & Fun te vinden zijn. In het nieuwe jaar hebben...

lees verder

"Ik heb mijn leven weer op de rit gekregen na een aanval van tinnitus. Ik ben enorm goed opgevangen door Jan (orofaciaal therapeut). Ik heb nu nog lichte oorsuizen, die harde pieptoon is gelukkig weg."

Fred (Wijchen)

over Orofaciale Therapie

"Voor revalidatie ben ik nu al een tijd in behandeling bij Fysiotherapie Dukenburg, om onder begeleiding van therapeut Lucas nog zoveel mogelijk restverschijnselen onder controle te krijgen. De behandelaar denkt geweldig met je mee, de sfeer is heel prettig en naast het element deskundigheid is er inmiddels bijgekomen wederzijds respect en aanvoelen, waarbij er best ook plaats is voor een kwinkslag"

Henri (Weezenhof)

over Fysiotherapie

"Deze praktijk (waar ik al heel lang kom) heeft als grootste voordeel dat de mensen die er werken jou zien als mens, niet alleen als patiënt. Ze houden je in de gaten als je sport en helpen je weer op gang als het even niet lukt met gesprekken en behandelingen. Warm aanbevolen!!"

Riet (Tolhuis)

over Fysiotherapie

"Fysiotherapiepraktijk ligt in rustige wijk met voldoende parkeermogelijkheid. Enthousiast, jong, vakkundig team met de nodige humor, waardoor doorzettingsvermogen van patiënt wordt bereikt."

Aad en Nel (Tolhuis)

over Fysiotherapie

"Met de behandelingen manuele therapie die mij zijn toegepast heb ik goede resultaten gehad voor mijn lage rugklachten. Ook bij dry needling heb ik goede resultaten ondervonden. "

Wim (Meijhorst)

over Manuele Therapie