Gepubliceerd op 6 mei 2021

Hoi, mijn naam is Ashley Laurentzen. Ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Fysiotherapie Dukenburg als algemeen fysiotherapeute.

In de eerste jaren als fysiotherapeute vond ik het erg leuk om met ouderen te werken waarbij sprake was van (complexe) problematiek, zoals herseninfarcten/hersenbloedingen, valproblematiek, fysieke achteruitgang bij dementie of revalidatie na fracturen of protheses van heup en knie.

Daarom ben ik 2015 ben ik begonnen met de master geriatriefysiotherapie op de Hogeschool van Utrecht, en in 2019 afgestudeerd.

Inmiddels werk ik nu 3,5 dagen waarbij ik 70% van de tijd vooral geriatrische patiënten behandel. Van de overige 30% van mijn werk vind ik het heerlijk om met andere aandoeningen of (sport)blessures bezig te zijn! Tevens organiseer ik 1x per jaar met collega Kim Coppus de valpreventiecursus  “Vallen Verleden Tijd’’ en ben ik actief bij verschillende netwerken zoals het CVA-netwerk, Geriatrienetwerk, DementieNet en bij de organisatie van AlzheimerCafe Nijmegen Dukenburg en omgeving.

 

Ik ben zelf actief als voetbalster op het hoogste amateurniveau voor vrouwen, waarbij ik het doel verdedig. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker te wandelen met mijn hond en ga ik graag 1x per jaar naar de sneeuw om te snowboarden!

In juli 2020 ben ik moeder geworden van een dochtertje. Haar naam is Skye. Door het moederschap vind ik het nu ook heerlijk om thuis te zijn en veel tijd met haar door te brengen.

 

Hopelijk hebben jullie mij een beetje leren kennen.

Graag tot ziens op onze praktijk!