Gepubliceerd op 6 september 2023

Ik ben Kiki en in juni 2023 heb ik mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Na een maandje welverdiende vakantie ben ik in augustus begonnen als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Dukenburg.

 

Sport is altijd al een groot deel van mijn leven geweest. Zo besloot ik op het voetbalveld om de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding te volgen, waar ik in aanraking kwam met allerlei sporten. Tijdens deze opleiding groeide ook mijn interesse voor het vak fysiotherapie, en dat heeft me aangespoord om verder te studeren.

 

Tijdens mijn eindstage bij Fysiotherapie Dukenburg heb ik al kennisgemaakt met de laagdrempelige sfeer en het brede scala aan expertise binnen de praktijk. Leuk om hier nu ook deel van te kunnen maken. Voor mij staat het centraal om samen met de patiënt te kijken naar wat het beste voor hen is en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Elke stap klein of groot is er weer een. Daarnaast hoop ik als fysiotherapeut en docent Sport en Bewegen mijn onverminderde enthousiasme voor sport en bewegen met anderen te delen.

 

Binnen Fysiotherapie Dukenburg kun je me voornamelijk vinden op de locaties Aldenhof en Zwanenveld. Ik kijk ernaar uit om je te helpen op jouw weg naar herstel.