Gepubliceerd op 5 september 2023

“Mijn naam is Remi en sinds juni 2022 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Mijn opleiding heb ik afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn interesse in het menselijk lichaam is al op mijn 12e begonnen, door zware knieblessures ben ik in contact gekomen met een fysiotherapeut en hier heb ik langtijdig gerevalideerd. Door het humoristische-, deskundige-, laagdrempelige- en eerlijke contact wat ik met deze therapeut had is voor mij het vuur gaan branden om zelf ook fysiotherapeut te worden.

Persoonlijke aandacht staat in het behandeltraject voorop, zo bied ik graag een luisterend oor en probeer ik vaak mee te denken. Het humoristische, laagdrempelige en eerlijke neem ik nu zelf ook mee in de behandelsessies samen met de patiënt. Wanneer u bij mij onder behandeling komt, kijken we eerst waar u behoefte aan heeft en of dit aansluit bij de behandelstrategie die ik toe wil passen bij de desbetreffende klacht. Zo niet, gaan we samen in overleg hoe we tot een plan kunnen komen waar we beiden achter staan om zo de klachten te verhelpen.

Sinds eind juli 2023 werk ik bij Fysiotherapie Dukenburg en ik merk dat er een hele fijne en rustgevende sfeer heerst, waar humor, persoonlijke aandacht en kundigheid hand in hand gaan. In deze laagdrempelige maar professionele setting werk ik graag met u aan uw herstel.”