Gepubliceerd op 5 januari 2021

"Mijn interesse voor het menselijk lichaam is ontstaan tijdens mijn studietijd aan de sporthogeschool. Vandaar dat ik na deze studie de opleiding tot fysiotherapeut ben gaan volgen. Wekelijks heb ik veel werkplezier als fysio-/manueel therapeut bij Fysiotherapie Dukenburg en als docent voor de opleiding Sport en Bewegen. Deze combinatie brengt veel variatie in mijn werkweek.

In de fysiotherapiepraktijk richt ik mij op mensen met verschillende problemen in het bewegingsapparaat, met name nek en rug gerelateerde klachten. Maar ook klachten in de armen en benen hebben mijn aandacht. Ik geef persoonlijke begeleiding in zowel de behandelkamer als oefenruimte, zodat manuele therapie ondersteund kan worden met oefentherapie. De een-op-een sessies maken het mogelijk dat je een band kan opbouwen met mensen, wat ik bijzonder vind en vaak voor een prettige werksfeer zorgt.

Met de jaren heb ik ontdekt dat het onderzoeken en behandelen van mensen complex kan zijn. Bij elk individu past namelijk een uniek behandelplan, wat elke keer een uitdaging kan zijn en wat mijn nieuwsgierigheid wekt om steeds meer te willen leren van het vak fysiotherapie. Naast het werken ben ik ook een fanatiek sporter. Ik zwem, wielren, loop hard en ik ben begonnen met crossfit. Het werken en sporten geeft mij energie om er elke dag wat van te maken!"