Gepubliceerd op 24 augustus 2021

"Binnen de praktijk richt ik mij veel op sport gerelateerde klachten. Samen met de sporter werk ik aan een voorspoedig herstel en probeer ik handvatten aan te reiken om (nieuwe) blessures te voorkomen.

Daarnaast richt ik mij grotendeels op de chronische zorg (COPD, Diabetes en etalagebenen). Tevens ben ik voorzitter van het COPD Netwerk Nijmegen e.o.
Vanuit de wetenschap wordt steeds meer duidelijk dat chronische aandoening grotendeels bepaald worden door onze leefstijl. Dit is een pijler die ik graag laat terugkomen tijdens mijn behandeling.

Ik vind het belangrijk om ons te realiseren, dat ons gedrag een grote invloed kan hebben op de ervaren klachten, zowel in negatieve als positieve zin. Een groot deel van je klachten zijn dus door jezelf te beïnvloeden, ik help je daar uiteraard graag bij!

Binnen Fysiotherapie Dukenburg hebben we een unieke sfeer, waarin professionaliteit samen gaat plezier/humor en bovenal persoonlijke aandacht. In deze laagdrempelige setting ga ik graag samen met u werken aan uw herstel."