Gepubliceerd op 1 december 2020

"Het lichaam intrigeert mij al mijn hele leven.

Ik blijf mij verwonderen over hoe mooi het in elkaar zit, wat er gebeurt als iets niet goed werkt en de relatie tussen het lichaam en het brein.

Een groot deel van mijn leven heb ik mijn lichaam ingezet als expressiemiddel. Ik was toen professioneel danseres en reisde de wereld over. Ook nu met 15 jaar ervaring als fysiotherapeut vind ik lichaamstaal een belangrijk onderdeel van mijn vak. Een cliënt komt met een klacht en uit deze verbaal en fysiek. Ik vind het telkens weer een uitdaging om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht en de cliënt te helpen deze klachten te verminderen. Inzicht krijgen in het hoe en waarom vind ik belangrijk. Ik neem graag een coachende rol aan.

Omdat ieder mens uniek is en het lichaam een onuitputtelijke bron is blijft het vak fysiotherapie mij boeien. Ik leer iedere dag van mijn cliënten. Dit motiveert mij om meer kennis te vergaren en mijzelf verder te ontwikkelen.

Momenteel ben ik bekkenfysiotherapeut in opleiding. Ik hoop in de toekomst veel cliënten met klachten in dit bijzonder interessant gebied te kunnen helpen."